CARBASSONS FARCITS DE BACALLÀ
Ingredients 4 persones:
3 carbassons
200 grams de
bacallà en remull
1 patata grossa
Una mica de crema
de llet
Mantega
4 cullerades de
formatge ratllat
Pebre
Sal
Elaboració:
Fem bullir el bacallà en un pot o en una olla petita. Quan l’aigua
arrenqui el bull, deixem reposar el bacallà una estona dins el seu propi suc i
després el traiem i fem bullir la patata dins el mateix suc de cocció. Hi
afegim una mica de sal.
Fem una barreja amb la patata amb el bacallà escorregut i sense pell ni
espines, l’aixafem i la tornem a posar al foc. La remenem bé i hi afegim un bon
raig d’oli d’oliva i una mica de crema de llet, vigilant que no arribi a
bullir.
Traiem la pasta del pot o de l’olla i deixem que es refredi. Un cop
nets els carbassons, els posem en una cassola plana amb aigua i els escaldem.
Un cop freds, en fem 3 trossos partint-los horitzontalment i els buidem per
dins sense arribar, però, al fons dels mateixos. Han de quedar com un got. La
polpa, l’afegim a la pasta de bacallà i patata, a la crema de llet i a
l’oli i el pebre.
Per acabar, farcim els troncs de carbassó i els empolvorem amb formatge
ratllat i una mica de mantega i els posem a gratinar al forn.
Font: L’Àvia Remei talla el bacallà
Referència
recepta: 0118 Categoria: 1er Plat Temporada: Tot l’any
Origen:
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada