BRICK DE BACALLÀ BORJA SOBRE OLI DE CARBASSA
6 trossos de
bacallà morro el més gruixut possible
2 carbassons
Paquet de pasta de
brick
2 tomàquets
2 cebes
4 grans d'all
Oli d'oliva
Farigola fresca
1 carbassó
Per l'oli de carbassa
500 grams de
carbassa
¼ d'oli d'oliva
2 cullerades de
cibulet fresc picat
Un polsim de pebre
negre acabat de moldre
1 dl. de vinagre de
cava
Sal
Elaboració:
Escórrer i assecar bé el bacallà, netejar-lo de pell i espines, si n'hi
ha, i laminar. Posar-lo a un recipient i posar-lo a macerar amb l'oli d'oliva.
En una cassola amb l'oli escalfar les cebes pelades i tallades en
juliana. Passar-les a una placa; anar posant-hi rodanxes de carbassó i de
tomàquet, de manera que quedi cobert tot el fons de ceba. Escampar-hi la
farigola i el alls pelats i picats i introduir en el forn.
Elaboració de l'oli de carbassa:
Per ajut d'una liquadora extreure el suc de la carabassa. Passar-lo a
una cassola i deixar-lo reduir a foc lent durant dues hores; colar-lo cada vint
minuts. Condimentar-lo amb el vinagre, la sal, el cibulet i el pebre.
Retireu-ho del foc i deixar-lo macerar durant dos dies amb l'oli
d'oliva.
Amb ajut d'un motlle fer cercles amb la pasta brick i fregir, els amb
una paella parisienne. Escórrer.
Presentació del plat:
Font: Todo el bacalao a su alcance recepta del Sr.
Miguel Ángel Sarrat Aldea
Referència
recepta: 0119 Categoria: 2on Plat Temporada: Tot l’any
Origen:
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada