BACALLÀ A LA CRIOLLA


Ingredients 4 persones:

950 grams de bacallà
6 cullerades soperes d'oli d'oliva
2 cebes petites
5 grans d'all
5 tomàquets madurs mitjans
2 tasses de vi blanc sec

Condiments

¾ de cullerada de postres de comí
¾ de cullerada de postres d'orenga
1 fulla de llorer
3 culleres soperes de llimona (suc)
Sal
Pebre blanc acabat de moldre

Elaboració:

En una cassola amb l'oli salteu les cebes pelades i picades en brunoise, així com els alls. Una vegada que tots dos estiguin tous, afegir els tomàquets pelats, sense llavors i tallats a dauets petits, el comí, l'orenga, el pebre i el llorer i deixar-ho bullir tot a foc lent durant cinc minuts, passats els quals cal afegir el bacallà , el vi blanc i el suc de llimona. Comproveu el punt de sal.
Deixar coure, sempre a foc lent, fins que el bacallà estigui tendre.
Servir amb uns motlles d'arròs blanc.

Font: Todo el bacalao a su alcance
  
Referència recepta: 0094 Categoria: Plat únic   Temporada: Tot any
Origen: 

Comentaris

Entrades populars