BACALLÀ AL PURÉ DE GRELOS


Ingredients 4 persones:

1,2 kg de bacallà morro
600 grams de patates
10 dents d'all
2 dl. d'oli d'oliva
½ Kg. de grelos (fulles)
100 grams de pinyons torrats
Aigua
2 fulles de llorer
Sal
Pebre blanc acabat de moldre

Decoració: Grelos (fulles), pinyons

Elaboració:

En una cassola amb oli daurar els alls, fregir, pelats i partits per la meitat. Retirar, afegir les patates pelades i tallades a làmines i el llorer i ofegar el conjunt. Afegir el bacallà i l'aigua; salpebrem i o deixarem coure uns vuit minuts.
En una cassola amb aigua i sal blanquejar les fulles dels grelos per espai de cinc minuts. Escórrer-les i passar-les a un bol o cassola alta. Afegir els pinyons, les dents d'all i l'aigua de la cocció del bacallà, un cop reduïda. Amb ajuda del braç elèctric triturar bé el conjunt. Passar-ho per un tamís de malla fina.
Napeu el bacallà amb el puré, decorar amb les fulles de grelos senceres i els pinyons i servir.

Font: Todo el bacalao a su alcance  Recepta del Sr. Félix Fernández Salgado

Referència recepta: 0103 Categoria: 2on Plat  Temporada: Tot any
Origen: 

Comentaris

Entrades populars