BACALLÀ AMB PLÀTANS

Ingredients:

Bacallà dessalat al punt fet a talls llargs
Farina blanca
Mantega
Ou
Suc de llimona
Oli
Llet
Un raig de vinagre
Plàtans (no gaire madurs)

Elaboració:

Primer, batem l’ou i tallem els plàtans longitudinalment, els salem i els ruixem amb una mica de vinagre.
Seguidament, fregim el bacallà amb oli i l’arrebossem amb llet i farina blanca.
Fregim els plàtans passats per farina blanca i ou batut.
Posem el bacallà i els plàtans en una plata de servir.
En una paella petita, desfem la mantega i, un cop desfeta, li afegim el suc de llimona, a poc a poc per no esquitxar-nos. Seguidament, tirem la mantega amb suc de llimona per sobre del bacallà i els plàtans.
És recomanable servir aquest plat mol calent.

Font: L’Àvia Remei talla el bacallà

Referència recepta: 0096 Categoria: 1er Plat  Temporada: Tot any
Origen: 

Comentaris

Entrades populars