BACALLÀ AMB PLÀTANS
Bacallà dessalat al
punt fet a talls llargs
Farina blanca
Mantega
Ou
Suc de llimona
Oli
Llet
Un raig de vinagre
Plàtans (no gaire madurs)
Elaboració:
Primer,
batem l’ou i tallem els plàtans longitudinalment, els salem i els ruixem amb
una mica de vinagre.
Seguidament,
fregim el bacallà amb oli i l’arrebossem amb llet i farina blanca.
Fregim
els plàtans passats per farina blanca i ou batut.
Posem
el bacallà i els plàtans en una plata de servir.
En
una paella petita, desfem la mantega i, un cop desfeta, li afegim el suc de
llimona, a poc a poc per no esquitxar-nos. Seguidament, tirem la mantega amb
suc de llimona per sobre del bacallà i els plàtans.
És
recomanable servir aquest plat mol calent.
Font: L’Àvia Remei talla
el bacallà
Referència
recepta: 0096 Categoria: 1er Plat Temporada: Tot any
Origen:
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada