GUISAT DE BACALLÀ DE Falkenberg (Torsksoppa från Falkenberg)
3 peces de bacallà fresc
6 tomàquets madurs
80 grams de mantega
½ tassa de julivert picat
Per al "brou curt"
1 l. d'aigua
3 pastanagues petites
1 manat d'anet
1 ceba
1 fulla de llorer
½ llimona (el suc)
6 grans de pebre blanc
Sal
Elaboració:
En una cassola amb l'aigua posar els ingredients del "brou curt" i deixar-los bullir a foc lent durant uns vint minuts. Seguidament, afegir les peces de bacallà netes i tallades a rodanxes i continuar la cocció fins que el peix estigui al punt (uns quinze minuts). Afegir els tomàquets tallats en forma de falques fines, la mantega i, per últim, el julivert. Continuar la cocció lenta del guisat alguns minuts i comprovar la seva saó final.
Nota: Per fer aquesta recepta els suecs utilitzen la varietat de bacallà anomenada bergtorsk, capturat en Falkenberg, província de Halland (sud de Suècia)
Font: Todo el bacalao a su alcance
Referència recepta: 0099 Categoria: 1er Plat Temporada: Tot any
Origen:
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada