BACALLÀ AMB BOLETS

Ingredients:

Bacallà
Bolets (ciurenys o ceps, trompetes de la mort, etc.) Els bolets són secs, no cal que sigui temporada
Oli d'oliva
Sal
Julivert
Farina

Elaboració:

Tindrem els bolets amb aigua el temps necessari (segons el tipus de bolet escollit).
Posem oli a la cassola, enfarinem el bacallà, l'espolsem que no quedi massa farina, i anem posant els trossos a la cassola, amb el foc baix. Anirem sacsejant la cassola, com si el féssim al pil-pil. Girem el bacallà, hi posem el julivert i que continuï coent a foc lent. Anem sacsejant la cassola.
Saltejarem els bolets a la paella (guardant l'aigua del remullat).
Quan veiem que el bacallà ja quasi està hi afegim els bolets i l'aigua dels bolets. Deixem que els gustos es barregin.
Rectifiquem de sal. I servim el plat calent.

Referència recepta: 0106 Categoria: 2on Plat  Temporada: Tot any
Origen: 


Comentaris

Entrades populars