BACALLÀ AMB BOLETS
Bacallà
Bolets (ciurenys o
ceps, trompetes de la mort, etc.) Els bolets són secs, no cal que sigui
temporada
Oli d'oliva
Sal
Julivert
Farina
Elaboració:
Tindrem els bolets
amb aigua el temps necessari (segons el tipus de bolet escollit).
Posem oli a la
cassola, enfarinem el bacallà, l'espolsem que no quedi massa farina, i anem
posant els trossos a la cassola, amb el foc baix. Anirem sacsejant la cassola,
com si el féssim al pil-pil. Girem el bacallà, hi posem el julivert i que
continuï coent a foc lent. Anem sacsejant la cassola.
Saltejarem els
bolets a la paella (guardant l'aigua del remullat).
Quan veiem que el
bacallà ja quasi està hi afegim els bolets i l'aigua dels bolets. Deixem que
els gustos es barregin.
Rectifiquem de sal.
I servim el plat calent.
Referència
recepta: 0106 Categoria: 2on Plat Temporada: Tot any
Origen:
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada