BACALLÀ A LA SIDRA AMB CLOÏSSES !!! Recepte nº 100 !!!!!
Ingredients 6 persones:
900 grams de
bacallà morro
18 cloïsses
mitjanes
Per a la salsa:
50 grams de farina
½ l de sidra
envasada
1 dl. de fumet de
peix
½ l de nata líquida
25 grams de mantega
25 grams d'oli
5 escalunyes
Julivert picat
Sal
Elaboració:
En una cassola amb aigua escalfar el bacallà, escorreu-lo i
reservar-lo.
En una altra cassola coure les cloïsses al vapor i reserveu el brou de
la cocció.
Peleu les escalunyes, tallades en brunoise i daureu amb la mantega i
l'oli en una cassola; afegir la farina i remoure fins aconseguir un roux.
Afegeix la sidra, el fumet, la nata i el brou reservat i remoure el conjunt per
aconseguir una salsa fina i sense grumolls. Condimentar.
En una cassola de fang posar el bacallà i les cloïsses i abocar sobre
la salsa. Introduir la cassola al forn durant uns cinc minuts. Al final,
empolvorar amb julivert i servir calent.
Font: Todo el bacalao a su
alcance Recepta del Sr. César Cuesta Ruiz
Referència
recepta: 0100 Categoria: Plat únic Temporada: Tot any
Origen:
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada