BACALLÀ A LA SIDRA AMB CLOÏSSES !!! Recepte nº 100 !!!!!

Ingredients 6 persones:

900 grams de bacallà morro
18 cloïsses mitjanes

Per a la salsa:

50 grams de farina
½ l de sidra envasada
1 dl. de fumet de peix
½ l de nata líquida
25 grams de mantega
25 grams d'oli
5 escalunyes
Julivert picat
Sal

Elaboració:

En una cassola amb aigua escalfar el bacallà, escorreu-lo i reservar-lo.
En una altra cassola coure les cloïsses al vapor i reserveu el brou de la cocció.
Peleu les escalunyes, tallades en brunoise i daureu amb la mantega i l'oli en una cassola; afegir la farina i remoure fins aconseguir un roux. Afegeix la sidra, el fumet, la nata i el brou reservat i remoure el conjunt per aconseguir una salsa fina i sense grumolls. Condimentar.
En una cassola de fang posar el bacallà i les cloïsses i abocar sobre la salsa. Introduir la cassola al forn durant uns cinc minuts. Al final, empolvorar amb julivert i servir calent.

Font: Todo el bacalao a su alcance Recepta del Sr. César Cuesta Ruiz

Referència recepta: 0100 Categoria: Plat únic  Temporada: Tot any
Origen:



Comentaris

Entrades populars