XARRUP DE BACALLÀ Skrei AMB SOJA DOLÇA I MUSELINA D'ALL


                                              Ingredients 4 persones:

                                            50 grams de bacallà skrei
                                            Salsa de soja dolça
                                            Llavors de rosella

                                            Per a la muselina d’all: 

                                            2 rovells d'ou, oli d'all

Elaboració:

La muselina d'all la realitzarem muntant els rovells d'ou mentre els afegim a raig fi l'oli d'all, fins que no admeti més. L'oli d'all es realitza confitat uns grans d'all picat en oli d'oliva a 50 º durant un parell d'hores. Es pot substituir l'oli d'oliva per oli de gira-sol.
El bacallà skrei el podem tallar a daus o en tires, i punxar en una broqueta. El marquem en paella molt calenta i reservem.
En un got de xopet posem una mica de salsa de soja dolça, sobre la qual anirà la muselina d'all. Posem damunt la broqueta i decorem amb llavors de rosella, que donaran una textura cruixent a aquest aperitiu.

Font: http://www.mardenoruega.com

Referència recepta: 0104 Categoria: Aperitiu  Temporada: Tot any
Origen: 

Comentaris

Entrades populars