XARRUP DE BACALLÀ Skrei AMB SOJA DOLÇA I MUSELINA D'ALL
Ingredients 4 persones:
50 grams de bacallà skrei
Salsa de soja dolça
Llavors de rosella
Per a la muselina d’all:
2 rovells d'ou, oli d'all
Elaboració:
La muselina d'all la realitzarem muntant els rovells d'ou mentre els afegim a raig fi l'oli d'all, fins que no admeti més. L'oli d'all es realitza confitat uns grans d'all picat en oli d'oliva a 50 º durant un parell d'hores. Es pot substituir l'oli d'oliva per oli de gira-sol.
El bacallà skrei el podem tallar a daus o en tires, i punxar en una broqueta. El marquem en paella molt calenta i reservem.
En un got de xopet posem una mica de salsa de soja dolça, sobre la qual anirà la muselina d'all. Posem damunt la broqueta i decorem amb llavors de rosella, que donaran una textura cruixent a aquest aperitiu.Font: http://www.mardenoruega.com
Referència recepta: 0104 Categoria: Aperitiu Temporada: Tot any
Origen:
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada