BRANDADA DE BACALLÀ TRUFAT


Ingredients  4 persones:

1 kg de bacallà esqueixat
¼ l de crema de llet
8 cullerades soperes d'oli d'oliva
2 patates del bufet
2 tòfones de 25 grams cadascuna
4 llesques de pa de pagès torrat

Elaboració:

Escalfar el bacallà amb la crema de llet. Retirar del foc i barrejar (idealment en un morter) amb l'oli d'oliva i les patates bullides i aixafades amb la forquilla fins a obtenir un puré cremós i suau, la brandada.
Ratllar les tòfones i incorporar-les a la preparació en calent.
Servir amb el pa torrat, donant a la brandada forma de boles o quenelles, o en un morter o un altre recipient al centre de la taula per compartir com a aperitiu.


Recepta amb homenatge al Xef: Santi Santamaría

Referència recepta: 0081  Categoria: Aperitiu   Temporada: Tot any
Origen: 


Comentaris

Entrades populars