VOL-AU-VENTS D’OUS REMENATS AMB BACALLÀ
Ingredients 6 racions:
6 vol-au-vents individuals
150 grams de bacallà remullat ( preferentment penca)
3 cullerades de salsa de tomàquet espessa
50 grams de pebrot vermell escalivat
2 ous
3 cullerades de crema de llet
1 manat d’espàrrecs verds
1 cullerada de mantega
Oli
Sal
Pebre
Elaboració:
Fregiu el bacallà, enfarinat, traieu-ne les espines i la pell i esmicoleu-lo ben petit. Peleu i bulliu els espàrrecs. Escorreu-los bé. Talleu 12 puntes d’espàrrecs de 4 a 5 cm. de llargada. Talleu la resta a trossets d’un cm. fins obtenir-ne 3 cullerades. Trinxeu ben petit el pebrot escalivat. Foneu la mantega en una paella, tireu-hi la salsa de tomàquet, el pebrot, els trossets d’espàrrec (reservant-ne les puntes) i el bacallà. Barregeu-ho amb suavitat. Bateu els ous amb la crema de llet, salpebreu-ho i aboqueu-ho a la paella i, remenant-ho, deixeu-ho coure fins que qualli.
Escalfeu uns moments els vol-au-vents al forn i, en treure’ls, ompliu-los amb els ous remenats preparats.
Acabeu posant-hi dues puntes d’espàrrec a cadascun.
Serviu-los tot seguit.Font: Receptari de la Conxita i l’ Anna Maria
Referència recepta: 0084 Categoria: 1er Plat Temporada: Tot any
Origen:
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada