VOL-AU-VENTS D’OUS REMENATS AMB BACALLÀ


                                            Ingredients  6 racions:

                                  6 vol-au-vents individuals
                                  150 grams de bacallà remullat ( preferentment penca)
                                  3 cullerades de salsa de tomàquet espessa
                                  50 grams de pebrot vermell escalivat
                                  2 ous
                                  3 cullerades de crema de llet
                                  1 manat d’espàrrecs verds
                                  1 cullerada de mantega
                                  Oli
                                  Sal
                                  Pebre
Elaboració:

Fregiu el bacallà, enfarinat, traieu-ne les espines i la pell i esmicoleu-lo ben petit. Peleu i bulliu els espàrrecs. Escorreu-los bé. Talleu 12 puntes d’espàrrecs de 4 a 5 cm. de llargada. Talleu la resta a trossets d’un cm. fins obtenir-ne 3 cullerades. Trinxeu ben petit el pebrot escalivat. Foneu la mantega en una paella, tireu-hi la salsa de tomàquet, el pebrot, els trossets d’espàrrec (reservant-ne les puntes) i el bacallà. Barregeu-ho amb suavitat. Bateu els ous amb la crema de llet, salpebreu-ho i aboqueu-ho a la paella i, remenant-ho, deixeu-ho coure fins que qualli.
Escalfeu uns moments els vol-au-vents al forn i, en treure’ls, ompliu-los amb els ous remenats preparats.
Acabeu posant-hi dues puntes d’espàrrec a cadascun.
Serviu-los tot seguit.

Font: Receptari de la Conxita i l’ Anna Maria

Referència recepta: 0084 Categoria: 1er Plat   Temporada: Tot any
Origen: 


Comentaris

Entrades populars