BACALHAU À BRÀS


Ingredients 6 persones:

1,2 kg de bacallà morro sec
1,1 kg de patates
Oli per fregir
3 grans d'all
12 ous
Sal
Pebre blanc acabat de moldre
Julivert picat
Olives negres
Tomàquet d'amanida
Enciam
Elaboració:

Escalfar el bacallà a fi de poder esmicolar millor. Seguidament posar en remull durant dues o tres hores en aigua i canviar dues o tres vegades. Escórrer i esqueixar el bacallà.
Peleu les patates i tallar-les de la mida d'un llumí. En una paella amb l'oli fregir sense que agafin color. Escórrer-les i reservar-les.
En una altra paella amb una mica de l'oli anterior daurar els alls pelats; retirar-los, afegir el bacallà i saltar. Afegir les patates i la sal.
En el moment de servir afegir els ous batuts i remenar bé amb una espàtula de fusta. Escampar-hi julivert picat i guarnir el plat amb les olives negres, l'enciam tallat en juliana i el tomàquet verd tallat a rodanxes. 

Font: Todo el bacalao a su alcance

Referència recepta: 0064 Categoria: Plat únic   Temporada: Tot l’any
Origen: 

Comentaris

Entrades populars