BACALLÀ AMB LLET O A LA GALLEGA


Ingredients 6 persones:

1 kg de bacallà
½ Kg de patates
3 dl. d'oli per fregir
Farina
¼ de llet
1 Ceba
150 grams de farina per arrebossar
Julivert picat
Pebre blanc acabat de moldre



Elaboració:

En una cassola amb aigua escalfar el bacallà. Escórrer i reservar una mica de l'aigua.
En una paella parisienne amb oli calent fregir el bacallà, un cop sec i lleugerament enfarinat. Escórrer i reservar.
Filtrar l'oli; passar-lo a una paella i fregir les patates pelades i tallades a làmines fines. Escórrer-les i reservar-les.
En una cassola posar una capa de bacallà i a sobre una altra de patates, escampar-hi el pebre, el julivert picat i una mica de farina.
En una paella amb una mica d'oli anterior daurar la ceba pelada i picada en brunoise. Abocar-la sobre el guisat. Posar la cassola al foc i, un cop temperada, incorporar poc a poc la llet calenta i una mica de l'aigua reservada de la cocció del bacallà.
Deixar coure uns minuts i servir calent.


Font: Todo el bacalao a su alcance


Referència recepta: 0060 Categoria: Plat únic   Temporada: Hivern

Origen: 


Comentaris

Entrades populars