BACALLÀ ESMICOLAT (Bacalhau Cru Desfiado)


Ingredients 4 persones:

Posar el bacallà en brut sense estar esqueixat (salat)
3 cullerades d'oli d'oliva
1 cullerada de vinagre
1 ceba petita
1 gra d'all
Pebre

Elaboració:

Traieu la pell i les espines del  bacallà sec, esqueixeu a tires molt primes.
Després d'aquesta operació, poseu el bacallà en un recipient amb aigua freda.
Rentar-se les mans, remeneu-lo i premeu-lo el bacallà.
Repetir aquesta operació dues vegades més, i renoveu de l'aigua.
Posar el bacallà en una safata i ruixeu amb oli d'oliva i el vinagre i escampar-la ceba i l'all picat molt finament.
Assaoneu amb pebre.

Font: Todo el bacalao a su alcance

Referència recepta: 0066 Categoria: 1er Plat   Temporada: Tot l’any
Origen:

Comentaris

Entrades populars