BACALLÀ FREGIT (Pataniscas de bacalhau)


                                          Ingredients 4-6 persones:

                                 400 grams de bacallà, cuit i esmicolat
                                 4 ous
                                 200 grams de farina
                                 200 ml. de llet
                                 Sal
                                 Pebre mòlt en el moment
                                 1 ceba finament picada
                                 Un petit manat de julivert
                                 200 ml. d'oli d'oliva

Elaboració:

En un bol gran, barreja el bacallà esmicolat amb els ous i la farina. Afegiu la llet i remenar bé fins que quedi  una pasta homogènia.
Assaoneu amb sal i pebre. Afegir la ceba i el julivert picat abans. Barregeu i deixi reposar durant 20-30 minuts.
Calent l'oli a 175 º C en una paella gran. Afegir cullerades del preparat amb anterioritat i fregir per tots dos costats fins que estiguin daurats els bunyol. 

Font: Todo el bacalao a su alcance

Referència recepta: 0065 Categoria: Plat únic   Temporada: Tot l’any
Origen: 

Comentaris

Entrades populars