BACALLÀ FREGIT (Pataniscas de bacalhau)
Ingredients 4-6 persones:
400 grams de bacallà, cuit i esmicolat
4 ous
200 grams de farina
200 ml. de llet
Sal
Pebre mòlt en el moment
1 ceba finament picada
Un petit manat de julivert
200 ml. d'oli d'oliva
Elaboració:
En un bol gran, barreja el bacallà esmicolat amb els ous i la farina. Afegiu la llet i remenar bé fins que quedi una pasta homogènia.
Assaoneu amb sal i pebre. Afegir la ceba i el julivert picat abans. Barregeu i deixi reposar durant 20-30 minuts.
Calent l'oli a 175 º C en una paella gran. Afegir cullerades del preparat amb anterioritat i fregir per tots dos costats fins que estiguin daurats els bunyol. Font: Todo el bacalao a su alcance
Referència recepta: 0065 Categoria: Plat únic Temporada: Tot l’any
Origen:
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada