BACALLÀ A L'ESTIL DE AVILÉS


Ingredients 6 persones:

12 trossos de 80 grams / u. de penca de bacallà
¾ Kg. de tomàquets madurs
3 cebes
½ Kg de patates
1 dl. d'oli d'oliva
Aigua
1 got de vinagre
Una mica de pebre blanc acabat de moldre
Unes branquetes de julivert
4 grans d'all
Sal

Elaboració:

Pelar i tallar les cebes en juliana i ofegar-les en una paella amb l'oli. Quan comencin a daurar-se, afegir el vinagre i deixar-lo reduir, en aquest moment cal afegir els tomàquets pelats, nets de llavors i picats, així com el pebre, el julivert i els alls, aquests pelats i tallats a làmines. Passar aquest sofregit a una cassola, afegir les patates pelades i tallades a l'estil casolà (com si es tractés de un plat de verdura), i mullar el conjunt amb aigua fins que ho cobreixi. Deixar-lo coure lentament i, quan la patata gairebé ja estiguin cuites, afegir els trossos de bacallà. Moderar el foc, procurant que el bacallà quedi cuit pel propi vapor de la cassola. Comprovar el punt de sal i el guisat ja està llest per ser servit.

Font: Todo el bacalao a su alcance

Referència recepta: 0089 Categoria: 1er Plat   Temporada: Tot any
Origen: 

Comentaris

Entrades populars