BACALLÀ A LA "Maître d'Hôtel"


Ingredients  6 persones:

1 ½ kg de bacallà morro tallat en 6 trossos remullat
12 patates al vapor bullides
1 fulla de llorer
1 branqueta de julivert
Uns grans de pebre negre

Mantega "Maître d'Hôtel"

200 grams de mantega
Julivert picat
Pebre blanc recent mòlt
¼  llimona (suc)
8 grams de sal (aprox.)

Elaboració:

En una cassola amb aigua posar el bacallà amb el llorer, el julivert i el pebre en gra. Escalfar, escórrer el líquid i deixar el bacallà en un lloc calent. Retirar els condiments.

Elaboració de la mantega a la "Maître d'Hôtel"

En un bol o bol fondo posar tots els seus ingredients esmentats i barrejar bé.
En el moment de servir, posar el bacallà en una safata o en plats individuals i estendre la mantega per sobre de cada tros de bacallà. Introduir en el forn el temps suficient perquè el llard es fongui i deixi el seu sabor.
Acompanyar amb patates al vapor o bullides.

Font: Todo el Bacalao a su alcance

Referència recepta: 0085 Categoria: 2on Plat   Temporada: Tot any
Origen: 




Comentaris

Entrades populars