BACALLÀ AMB SALSA “SOUFFLÉE”


                                            Ingredients  6 persones:

                                 600 grams de morro de bacallà remullat
                                 4 carxofes
                                 150 grams de maionesa espessa
                                 150 grams de puré de tomàquet, espès
                                 2 clares
                                 50 grams de mantega

Elaboració:

Poseu el bacallà en una cassola, cobriu-lo d’aigua freda i tireu-hi un raig d’oli.
Poseu-ho al foc, suau, i quan arrenqui el bull, retireu-ho del foc. Tapeu-ho i deixeu-ho reposar durant 10 minuts.
Netegeu les carxofes i talleu-les en 6 o 8 trossos cadascuna. Bulliu-les i escorreu-les. Traieu les espines i la pell del bacallà i esmicoleu-lo en trossos grossos.
Col·loqueu el bacallà en una plata que pugui anar al forn, tot intercalant-lo amb les carxofes.
Barregeu la maionesa amb el puré de tomàquet i les clares muntades a punt de neu.
Cobriu la plata amb la salsa i entreu-la al forn, calent, fins que la salsa s’infli i es vegi lleugerament daurat.

Font: Receptari de la Conxita i l’Anna Maria

Referència recepta: 0078 Categoria: 1er Plat   Temporada: Hivern
Origen: 



Comentaris

Entrades populars