BACALLÀ AL ROQUEFORT I NOUS
Ingredients 6 persones:
6 trossos de 200 grams / unitat de bacallà morro (remull)
3 dl. d'oli per fregir
100 grams de formatge roquefort
4 dl. nata líquida
200 grams de nous en trossos petits
Farina per arrebossar
Pebre blanc acabat de moldre
Sal
En una paella amb l'oli fregir el bacallà prèviament enfarinat. Escórrer i posar-lo a una safata de servir.
En una altra paella d'acer o antiadherent, a foc lent, reduir una mica la nata; afegir el roquefort i remoure lentament. amb l'espàtula de fusta fins que el formatge s'hagi fos.
Napeu els trossos de bacallà amb la salsa i empolvoreu amb les nous picades, i servir immediatament.
Es pot acompanyar amb unes patates cuites al vapor.
Referència recepta: 0079 Categoria: 2on Plat Temporada: Tot any
Origen:
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada