POTATGE DE CIGRONS I BACALLÀ
Ingredients  4 persones:
 150 grams de cigrons
 150 grams de bacallà salat
 50 grams d'arròs 
 1 ceba 
 ½ pebrot vermell 
 1 branca d'api 
 1 ceba tendra 
 1 gra d'all
 50 ml d'oli d'oliva 
 1 culleradeta de pebre vermell dolç 
 Sal
 Pebre
Elaboració: 
Dessalar el bacallà seguint la forma correcta de dessalat del bacallà. Posar els cigrons a estovar 8 hores abans de la seva utilització en aigua calenta. Escórrer i posar-los a coure juntament amb la ceba, el pebrot, l'api i una mica de sal.
Quan els cigrons estiguin tous i faltin uns 20 minuts de cocció afegir l'arròs i deixar coure durant 10 minuts. Incorporar el bacallà trossejar-lo i deixar-lo 8 minuts més.
Pelar i picar la ceba tendra i l'all, picar el julivert. Escalfar una paella amb l'oli d'oliva i sofregir les verdures. Quan estiguin tendres, afegir el pebre vermell, remenar-lo bé, retirar la paella del foc e incorporar-lo al potatge. Deixar fer uns minuts més i retirar del foc. Deixar reposar abans de servir el potatge.Referència recepta: 0082  Categoria: Plat únic   Temporada: Hivern
Origen: 



Comentaris
Publica un comentari a l'entrada