TÀRTAR DE BACALLÀ NORUEC FRESC


Ingredients per a 2 persones:

200 grams llom de Bacallà Noruec fresc
1 cullerada sopera  de escalunya picada
1 cullerada de cafè d’arrel de gingebre
1 cullerada de cafè de sal d'all
1 cullerada de cafè de llavors de rosella
1 cullerada de cafè de cibulet
Sal marina

Per a la salsa

1 cullerada oli d'oliva verge
1 cullerada coriandre fresc
1 cullerada salsa de soja
1 cullerada suc de llima

Elaboració:

Retirar la pell i tallar en tires. Picar finament amb sal d'all, gingebre, escalunya.
Barrejar llavors de rosella i cibulet i afegir sal al gust.
Ajuntar amb la primera barreja.
Remenar i tapar.
Treure l'aire i refrigerar 30 min. Mínim
Per a la salsa: Suc de llima, salsa de soja, coriandre picat, i oli d’oliva.

Servir molt fred

Font: http://www.mardenoruega.es/

Referència recepta: 0215 Categoria: 1er Plat Temporada: Tot el any
Origen:  

Comentaris

Entrades populars