TÀRTAR DE BACALLÀ NORUEC FRESC
200 grams llom de
Bacallà Noruec fresc
1 cullerada
sopera de escalunya picada
1 cullerada de cafè
d’arrel de gingebre
1 cullerada de cafè
de sal d'all
1 cullerada de cafè
de llavors de rosella
1 cullerada de cafè
de cibulet
Sal marina
Per a la salsa
1 cullerada oli
d'oliva verge
1 cullerada
coriandre fresc
1 cullerada salsa
de soja
1 cullerada suc de llima
Elaboració:
Retirar la pell i tallar en tires. Picar finament amb sal d'all, gingebre,
escalunya.
Barrejar llavors de rosella i cibulet i afegir sal al gust.
Ajuntar amb la primera barreja.
Remenar i tapar.
Treure l'aire i refrigerar 30 min. Mínim
Per a la salsa: Suc de llima, salsa de soja, coriandre picat, i oli
d’oliva.
Servir molt fred
Font:
http://www.mardenoruega.es/
Referència
recepta: 0215 Categoria: 1er Plat Temporada:
Tot el any
Origen:
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada