AMANIDA DE PATATA I BACALLÀ A LA VINAGRETA D’AVELLANES I AMB ESCALIVADA
Ingredients per a 4 persones:
8 patates mitjanes
1 llom de bacallà
d’uns 500 grams
½ llimona (el suc)
Sal
Pebre
Vinagreta de
pebre vermell i avellanes
1 gra d’all
½ cullerada de pebre
vermell dolç
120 grams
d’avellanes torrades i ben picades
½ culleradeta d’aigua
Orenga
Sal
Pebre blanc
Oli d’oliva
Vinagre agredolç
blanc
Per la escalivada
2 albergínies
2 pebrots vermells
2 cebes
Elaboració:
Posem el bacallà al congelador fins que estigui dur. A continuació, fem
tallets molt prims amb la talladora elèctrica. Posem aquestes tallades de
bacallà en una plàtera, amb uns gotes de llimona. Ho posem al frigorífic. A
continuació, posem les patates a bullir. Un cop cuites, les deixem refredar,
les pelem i les tallem a rodanxes.
Agafem els plats, posem 5 rodanxes de patata damunt del bacallà, ho
amanim amb la vinagreta i ho servim, amb l’escalivada a banda.
Font: La cuina de
l’avellana de Joan Jofre Español
Referència
recepta: 0222 Categoria: 1er Plat Temporada:
Tot el any
Origen:
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada