AMANIDA DE PATATA I BACALLÀ A LA VINAGRETA D’AVELLANES I AMB ESCALIVADA

Ingredients per a 4 persones:

8 patates mitjanes
1 llom de bacallà d’uns 500 grams
½ llimona (el suc)
Sal
Pebre

Vinagreta de pebre vermell i avellanes

1 gra d’all

½ cullerada de pebre vermell dolç
120 grams d’avellanes torrades i ben picades
½ culleradeta d’aigua
Orenga
Sal
Pebre blanc
Oli d’oliva
Vinagre agredolç blanc

Per la escalivada

2 albergínies
2 pebrots vermells
2 cebes

Elaboració:

Posem el bacallà al congelador fins que estigui dur. A continuació, fem tallets molt prims amb la talladora elèctrica. Posem aquestes tallades de bacallà en una plàtera, amb uns gotes de llimona. Ho posem al frigorífic. A continuació, posem les patates a bullir. Un cop cuites, les deixem refredar, les pelem i les tallem a rodanxes.
Agafem els plats, posem 5 rodanxes de patata damunt del bacallà, ho amanim amb la vinagreta i ho servim, amb l’escalivada a banda. 

Font: La cuina de l’avellana de Joan Jofre Español

Referència recepta: 0222 Categoria: 1er Plat Temporada: Tot el any
Origen:  



Comentaris

Entrades populars