AMANIDA CELLER DE CA L’ANTON

Ingredients per a 4 persones:

1 llom de bacallà d’uns 500 grams remullat
200 grams de xampinyons naturals a talls molt fins i ben nets
20 grams de salmó fumat ben picat
175 grams de formatge Emmental ben picat
1 llimona (el suc)

Vinagreta de fruits secs a la sidra

100 grams d’avellanes torrades i ben picades
50 grams d’ametlles torrades i ben picades
12 panses prèviament remullades i ben picades
Vinagre de sidra
Oli d’oliva
Julivert ben picat
Sal
Pebre

Elaboració:

Posem el llom de bacallà al congelador durant una hora, fins que estigui dur, però no congelat. A continuació, el tallem a talls molt fins, els anirem col·locant a un costat dels plats i ho reservem.
Agafem un bol de vidre i hi afegim el xampinyons ben nets i tallats fins, el salmó i el formatge Emmental tallats i ben picats.
Després de salpebrar-ho i de ruixar-ho amb una mica de vinagreta, ho barregem bé i ho posem a l’altra banda del plat. Agafem un bol i hi afegim la vinagreta per tot el plat.

Font: La cuina de l’avellana de Joan Jofre i Agustí Garcia

Referència recepta: 0211 Categoria: 1er Plat Temporada: Tot el any
Origen:  


Comentaris

Entrades populars