AMANIDA CELLER DE CA L’ANTON
Ingredients per a 4 persones:
1 llom de bacallà
d’uns 500 grams remullat
200 grams de
xampinyons naturals a talls molt fins i ben nets
20 grams de salmó
fumat ben picat
175 grams de
formatge Emmental ben picat
1 llimona (el suc)
Vinagreta de fruits secs a la
sidra
100 grams
d’avellanes torrades i ben picades
50 grams d’ametlles
torrades i ben picades
12 panses
prèviament remullades i ben picades
Vinagre de sidra
Oli d’oliva
Julivert ben picat
Sal
Pebre
Elaboració:
Posem el llom de bacallà al congelador durant una hora, fins que
estigui dur, però no congelat. A continuació, el tallem a talls molt fins, els
anirem col·locant a un costat dels plats i ho reservem.
Agafem un bol de vidre i hi afegim el xampinyons ben nets i tallats
fins, el salmó i el formatge Emmental tallats i ben picats.
Després de salpebrar-ho i de ruixar-ho amb una mica de vinagreta, ho
barregem bé i ho posem a l’altra banda del plat. Agafem un bol i hi afegim la
vinagreta per tot el plat.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada