MANDONGUILLES DE BACALLÀ AMB GAMBES

Ingredients per a 4 persones:

800 grams de bacallà
24 gambes
2 clares
2 grans d'all
1 ceba
Pa ratllat
Farina de blat de moro (maizena)
Oli d’oliva
Salsa verda
Julivert
Sal

Elaboració:

Un cop haguem esqueixat el bacallà, procedim a barrejar-lo amb el pa ratllat, les clares i l'all i el julivert picats. Mentre anem donant forma i enfarinant la massa, posem a escalfar la salsa verda en una paella. Un cop calent, tirem les mandonguilles i deixem que es vagin fent mentre anem donant-los la volta. Afegim les gambes i, als deu minuts, traiem la paella del foc. El plat es presentarà posant les mandonguilles en una font i, al centre, les gambes.

Font: El menú de cada día

Referència recepta: 0226 Categoria: 2on Plat Temporada: Tot el any
Origen: 


Comentaris

Entrades populars