MANDONGUILLES DE BACALLÀ AMB GAMBES
Ingredients per a 4 persones:
800 grams de
bacallà
24 gambes
2 clares
2 grans d'all
1 ceba
Pa ratllat
Farina de blat de
moro (maizena)
Oli d’oliva
Salsa verda
Julivert
Sal
Elaboració:
Un cop haguem esqueixat el bacallà, procedim a barrejar-lo amb el pa
ratllat, les clares i l'all i el julivert picats. Mentre anem donant forma i
enfarinant la massa, posem a escalfar la salsa verda en una paella. Un cop
calent, tirem les mandonguilles i deixem que es vagin fent mentre anem
donant-los la volta. Afegim les gambes i, als deu minuts, traiem la paella del
foc. El plat es presentarà posant les mandonguilles en una font i, al centre,
les gambes.
Font: El menú de cada día
Referència
recepta: 0226 Categoria: 2on Plat Temporada:
Tot el any
Origen:
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada