CASSOLA DE GALTES DE BACALLÀ

Ingredients per 4 persones:

800 grams de galtes de bacallà fresc
2 patates
1 cabeça i 2 grans d'all
2 pebrots vermells escalivats i pelats
1 cullerada de farina
Julivert picat
Oli d'oliva
Sal
Pebre
1 got d'aigua o brou de peix

Elaboració:

En una paella amb oli, fregeix les patates partides a rodanxes molt fines juntament amb 1 cabeça d'alls sencera.
A part, salpebrar les galtes i saltegeu-les en una cassola amb oli, on hi haureu daurat 2 grans d'all i ofegat una cullerada de farina. Deixa-ho fer 4-5 minuts.
Quan les patates estiguin gairebé fetes, afegiu-les, escorregudes d'oli, a les galtes.
Tritureu els pebrots vermells escalivats amb l'aigua, ajudant-te d'una batedora i afegiu-les a la cassola de les galtes. Escampeu-li el julivert i deixeu fer a foc suau uns altres 4-5 minuts. Serviu-lo.

Font: 100 Menús de temporada de Karlos Arguiñano

Referència recepta: 0230 Categoria: 2on Plat Temporada: Tot any
Origen: 


Comentaris

Entrades populars