CASSOLA DE GALTES DE BACALLÀ
Ingredients per 4 persones:
800 grams de galtes
de bacallà fresc
2 patates
1 cabeça i 2 grans
d'all
2 pebrots vermells
escalivats i pelats
1 cullerada de
farina
Julivert picat
Oli d'oliva
Sal
Pebre
1 got d'aigua o brou de peix
Elaboració:
En una paella amb oli, fregeix les patates partides a rodanxes molt
fines juntament amb 1 cabeça d'alls sencera.
A part, salpebrar les galtes i saltegeu-les en una cassola amb oli, on
hi haureu daurat 2 grans d'all i ofegat una cullerada de farina. Deixa-ho fer
4-5 minuts.
Quan les patates estiguin gairebé fetes,
afegiu-les, escorregudes d'oli, a les galtes.
Tritureu els pebrots vermells escalivats amb l'aigua, ajudant-te d'una
batedora i afegiu-les a la cassola de les galtes. Escampeu-li el julivert i
deixeu fer a foc suau uns altres 4-5 minuts. Serviu-lo.
Font: 100 Menús de
temporada de Karlos Arguiñano
Referència
recepta: 0230 Categoria: 2on Plat Temporada:
Tot any
Origen:
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada