CARGOLADA DE BACALLÀ AMB PATATES

Ingredients:

600 grams bacallà dessalat
½ Kg  patates tallades a daus
3 Kg  cargols bullits
3  ous durs
2  cebes
¼ Kg  tomàquets
3  alls
Allioli negat
Aigua

Elaboració:

Enfarineu i fregiu lleugerament el bacallà en oli ben calent.
Feu un sofregit amb les cebes, els alls i els tomàquets.
Afegiu-hi les patates i aigua que cobreixi, i a mitja cocció hi tireu els cargols, els ous durs i el bacallà.
Deixeu-ho coure tot junt i al final de la cocció afegiu-hi l’allioli negat amb el suc de la cocció.

Comentaris:

Per seguir la preparació dels cargols bullits, vegeu la recepta de Cargols a la cassola.


Referència recepta: 0228 Categoria: Plat  Únic Temporada: Tot el any
Origen: 



Comentaris

Entrades populars