CARGOLADA DE BACALLÀ AMB PATATES
Ingredients:
600 grams bacallà
dessalat
½ Kg patates tallades a daus
3 Kg cargols bullits
3 ous durs
2 cebes
¼ Kg tomàquets
3 alls
Allioli negat
Aigua
Elaboració:
Enfarineu i fregiu lleugerament el bacallà en oli ben calent.
Feu un sofregit amb les cebes, els alls i els tomàquets.
Afegiu-hi les patates i aigua que cobreixi, i a mitja cocció hi tireu
els cargols, els ous durs i el bacallà.
Deixeu-ho coure tot junt i al final de la cocció afegiu-hi l’allioli
negat amb el suc de la cocció.
Comentaris:
Per seguir la preparació dels cargols
bullits, vegeu la recepta de Cargols a la cassola.
Referència
recepta: 0228 Categoria: Plat Únic Temporada: Tot el any
Origen:
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada