BACALLÀ FRESC AMB SALSA DE MARISC

Ingredients per a 4 persones:

800 grams de bacallà fresc
12 llagostins
8 musclos
½ got de vi blanc
Oli
Julivert picat
Aigua
Sal
Pebre

Per a la salsa

1 ceba
2 tomàquets madurs
2 pastanagues
2 porros
1 culleradeta de pebre vermell dolç
Estragó
1 copeta de brandi
Julivert
Oli
Sal

Elaboració:

Coure els musclos en aigua amb vi blanc i reservar també el brou.
Per preparar la salsa, ofegar totes les verdures picades amb el julivert en una cassola amb oli. Condimentar.
A part, ofegar picant els caps dels llagostins i afegir el estragó i el pebre vermell, mullar amb el brandi i flamejar.
Afegeix a la verdura aquest flameig. Deixar fer uns 5 minuts, triturar i passar-ho per un colador xinès. Reservar.
Saltegeu el bacallà i els llagostins pelats, tot salpebrats.
Serveix el bacallà i els llagostins en una font amb el fons cobert de salsa de marisc. Escampar-hi julivert i decorar amb els musclos. Acompanyar amb la resta de la salsa.


Font: 100 Menús de temporada
Referència recepta: 0224 Categoria: 2on Plat Temporada: Tot el any
Origen:  

Comentaris

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars