BACALLÀ AMB PRUNES SEQUES
Ingredients per a 4 persones:
8 lloms de bacallà
dessalat
12 prunes seques
2 cebes tendres
Una mica de safrà
1 cullerada de
farina
Ou batut i farina
per arrebossar
2 grans d'all
1 got de brou de
verdures
Julivert picat
Oli d'oliva
Sal
Elaboració:
En una cassola amb oli, sofregiu la ceba tendra ben picada i els alls
també picats. Afegiu-li la farina i deixeu-la coure uns segons. Tot seguit,
incorporeu el safrà i mulleu-lo amb el brou. Remeneu-lo i deixeu reduir uns
minuts.
Afegiu les prunes seques, que haureu remullat en aigua durant 2 hores.
A part, s’arrebossen els talls de bacallà en farina i ou batut.
Fregiu-los en una paella amb oli calent. Escorreu-lo i afegeix-los a la cassola
amb la salsa. Poseu-ho a foc lent durant cinc minuts, rectifiqueu-lo de sal,
s'empolvoreu amb julivert picat i servir-ho.
Font: 100 Menús de
temporada de Karlos Arguiñano
Referència
recepta: 0217 Categoria: 2on Plat Temporada:
Tot el any
Origen:
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada