BACALLÀ AMB PRUNES SEQUES

Ingredients per a 4 persones:

8 lloms de bacallà dessalat
12 prunes seques
2 cebes tendres
Una mica de safrà
1 cullerada de farina
Ou batut i farina per arrebossar
2 grans d'all
1 got de brou de verdures
Julivert picat
Oli d'oliva
Sal

Elaboració:

En una cassola amb oli, sofregiu la ceba tendra ben picada i els alls també picats. Afegiu-li la farina i deixeu-la coure uns segons. Tot seguit, incorporeu el safrà i mulleu-lo amb el brou. Remeneu-lo i deixeu reduir uns minuts.
Afegiu les prunes seques, que haureu remullat en aigua durant 2 hores.
A part, s’arrebossen els talls de bacallà en farina i ou batut. Fregiu-los en una paella amb oli calent. Escorreu-lo i afegeix-los a la cassola amb la salsa. Poseu-ho a foc lent durant cinc minuts, rectifiqueu-lo de sal, s'empolvoreu amb julivert picat i servir-ho.

Font: 100 Menús de temporada de Karlos Arguiñano

Referència recepta: 0217 Categoria: 2on Plat Temporada: Tot el any
Origen:  



Comentaris

Entrades populars