BACALLÀ FRESC AMB SALSA DE PEBROTS VERDS

Ingredients per a 4 persones:

1 Kg de bacallà fresc (en talls)
½ pebrot
3 o 4 pebrots verds
1 ceba tendra
4 grans d'all
2 bitxos de caiena
Farina
Oli d'oliva
1 got d'aigua

Elaboració:

En una cassola amb un raig d'oli sofregir els pebrots verds, la ceba tendra i els bitxos picadets. Quan estiguin ben ofegats, afegeix un got d'aigua i deixar coure sense tapa uns 20 minuts perquè redueixi. Passa pel passapuré i reserva.
En una paella amb oli, fregeix els grans d'all sencers i amb pell. Seguidament, afegeix les talls de bacallà, salpebrats i  enfarinats, fregiu durant 4 minuts per cada costat, posant primer amb la pell cap amunt. Escórrer i reserva.
Posa la salsa de pebrots verds en el fons d'una font o plat gran i col·loca damunt els talls de bacallà i els alls fregits.
Decora amb el Pebrot vermell fregit en cèrcols i servir. El bacallà és un peix que en el seu tractament en fresc admet a la perfecció l'acompanyament dels pebrots verds.

Font: 100 Menús de temporada

Referència recepta: 0223 Categoria: 2on Plat Temporada: Tot el any
Origen:  


Comentaris

Entrades populars