AMANIDA DE BACALLÀ I CIGRONS

Ingredients per 4 persones:

400 grams de bacallà dessalat
600 grams de cigrons cuits
2 ous durs
1 gra d'all
Julivert
Oli d'oliva
Unes gotes de vinagre de Xerès

Elaboració:

Un cop escorregut el bacallà, i després d'haver comprovat que està al punt de sal, s'esqueixa en trossos grans, que es couen breument al vapor. Immediatament després es dipositen en el centre dels plats, pels quals prèviament s'haurà passat una dent d'all en cru. Al voltant del bacallà i formant corona es distribueixen els cigrons, i s'amaneix el conjunt amb la vinagreta realitzada amb oli, el vinagre, una mica de pebre i un rovell d'ou dur triturada i emulsionada amb la vinagreta. L'altre ou es ratlla per sobre de l'amanida.
Se serveix quan el bacallà està encara tebi.

Referència recepta: 0235 Categoria: 1er Plat Temporada: Tot l’any
Origen: 

Comentaris

Entrades populars