AMANIDA DE BACALLÀ I CIGRONS
Ingredients per 4 persones:
400 grams de
bacallà dessalat
600 grams de
cigrons cuits
2 ous durs
1 gra d'all
Julivert
Oli d'oliva
Unes gotes de vinagre de Xerès
Elaboració:
Un cop escorregut el bacallà, i després
d'haver comprovat que està al punt de sal, s'esqueixa en trossos grans, que es
couen breument al vapor. Immediatament després es dipositen en el centre dels
plats, pels quals prèviament s'haurà passat una dent d'all en cru. Al voltant
del bacallà i formant corona es distribueixen els cigrons, i s'amaneix el
conjunt amb la vinagreta realitzada amb oli, el vinagre, una mica de pebre i un
rovell d'ou dur triturada i emulsionada amb la vinagreta. L'altre ou es ratlla
per sobre de l'amanida.
Se serveix quan el bacallà està encara tebi.
Referència
recepta: 0235 Categoria: 1er Plat Temporada:
Tot l’any
Origen:
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada