BACALLÀ SOBRE GRELOS, SALSA DE SOJA I MELMELADA DE TOMÀQUET
Ingredients per 4 persones:
4 lloms de bacallà
dessalat
1 manat de grelos
1 kg. de tomàquets
madurs
4 porros tallat amb
juliana
300 grams de sucre
Salsa de soja
Oli
Vinagre de xerès
Sal
Elaboració:
Melmelada de tomàquet:
Netegem els tomàquets de pell i llavors i els col·loquem en un cassó a
coure. Quan estiguin llestos afegim el sucre i el vinagre, coem 5 minuts més i
reservem.
Per als grelos:
Un cop nets aprofitem res més que la part tendra del full, la saltegem
en una paella amb una mica d'oli, i salem.
Per a la salsa de soja:
1 part d'oli d'oliva, 1 part de salsa de soja i 1 part de vinagre de
xerès, barregem tot en una safata de forn. Col·loquem un llit fet amb els
grelos, els lloms de bacallà sobre, ja tallats i el cobrim amb la salsa per
sobre. Fiquem al forn a 160 º C
Uns minuts, un cop llest el bacallà reduïm al foc el suc que ens queda
a la safata del forn. Col·loquem al plat els grelos, a sobre el bacallà amb la
salsa per sobre ja reduïda i acompanyem amb la melmelada de tomàquet i el porro
fregit.
Font:
http://lascazuelasdeliskandarilla.blogspot.com
Referència
recepta: 0234 Categoria: 2on Plat Temporada:
Tot l’any
Origen:
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada