BACALLÀ SOBRE GRELOS, SALSA DE SOJA I MELMELADA DE TOMÀQUET

Ingredients per 4 persones:


4 lloms de bacallà dessalat
1 manat de grelos
1 kg. de tomàquets madurs
4 porros tallat amb juliana
300 grams de sucre
Salsa de soja
Oli
Vinagre de xerès
Sal
Elaboració:

Melmelada de tomàquet:

Netegem els tomàquets de pell i llavors i els col·loquem en un cassó a coure. Quan estiguin llestos afegim el sucre i el vinagre, coem 5 minuts més i reservem.

Per als grelos:

Un cop nets aprofitem res més que la part tendra del full, la saltegem en una paella amb una mica d'oli, i salem.

Per a la salsa de soja:

1 part d'oli d'oliva, 1 part de salsa de soja i 1 part de vinagre de xerès, barregem tot en una safata de forn. Col·loquem un llit fet amb els grelos, els lloms de bacallà sobre, ja tallats i el cobrim amb la salsa per sobre. Fiquem al forn a 160 º C
Uns minuts, un cop llest el bacallà reduïm al foc el suc que ens queda a la safata del forn. Col·loquem al plat els grelos, a sobre el bacallà amb la salsa per sobre ja reduïda i acompanyem amb la melmelada de tomàquet i el porro fregit.

Font: http://lascazuelasdeliskandarilla.blogspot.com

Referència recepta: 0234 Categoria: 2on Plat Temporada: Tot l’any
Origen: 



Comentaris

Entrades populars