ARRÒS DE BACALLÀ DIFERENT

Ingredients per a 4 persones:

2 cebes
3 tomàquets madurs
50 grams de sobrassada
100 grams de bacallà salat
400 grams de arròs de gra rodó
1 gra d’all
3 branquetes de julivert (les fulles)
3 brins de safrà
20 ml d’oli
1 l d’aigua mineral
Sal
Pebre

Elaboració:

En una planxa, escaliveu els tomàquets. Un cop fets, peleu-los i piqueu-los una mica.
Poseu també a la planxa el bacallà, sec i salat, fins que estigui fet. Desfileu-lo i renteu-lo bé, espremeu-lo molt per treure’n l’aigua i reserveu-lo.
En una cassola amb oli, sofregiu-hi força ceba molt picada i afegiu-hi els tomàquets que heu preparat abans.
A mig sofregir, afegiu-hi el talls de sobrassada pelada, aixafeu-ho una mica, barregeu-ho tot bé i afegiu-hi el bacallà que heu preparat abans.
Remeneu-ho bé, afegiu-hi l’arròs i feu-ho sofregir tot junt uns minuts.
Després, poseu-hi aigua i feu-ho bullir.
A part, piqueu l’all, el julivert i el safrà, deixateu-ho amb una mica d’aigua i afegiu-ho a la cassola.
Deixeu-ho acabar de coure a foc viu: l’arròs tarda uns 15-18 minuts.

Font: La Riera

Referència recepta: 0220 Categoria: 1er Plat Temporada: Tot el any
Origen:  Catalunya



Comentaris

Entrades populars