BACALLÀ DAURAT
Ingredients per 2 persones:
1 ceba petita
200 grams de
bacallà dessalat
1 patata gran
3 ous
Oli
Sal
Elaboració:
Si el bacallà és salat, haurem de dessalar-lo la nit d'abans. Posem un
bol amb aigua i uns glaçons de gel. Introduïm els trossos de bacallà.
Canviem aquesta primera aigua, als 15 minuts. Rentem el bol (de vegades
es queda la sal a baix del bol) i tornem a omplir d'aigua i posar-li el
bacallà. El deixem tota la nit i al matí repetim l'operació (canvi d'aigua i
rentat de bol). Com més vegades canviem el aigua, millor.
Pelem, rentem i tallem la patata en juliana, en trossos petits i fins.
És molt important que es faci així, si volem que el resultat s'assembli
al Portuguès. Aquest és el procés més entretingut, si no tenim cap màquina que
ens ajudi. Un cop tallada la salem i la fregim a foc fort. Reservem.
Talleu la ceba en juliana i sofregiu-la. A continuació afegim el
bacallà en trossos petits. Quan estigui fregit (que les llenques quedin
transparents) afegim les patates fregides i continuació els ous i la sal (si
cal), remenant tot i procurant que quedi tot ben separat.
Font:
http://kinycookies.blogspot.com
Referència
recepta: 0233 Categoria: Aperitiu Temporada:
Tot l’any Origen: Portugal
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada