BACALLÀ DAURAT



Ingredients per 2 persones:

1 ceba petita
200 grams de bacallà dessalat
1 patata gran
3 ous
Oli
Sal

Elaboració:

Si el bacallà és salat, haurem de dessalar-lo la nit d'abans. Posem un bol amb aigua i uns glaçons de gel. Introduïm els trossos de bacallà.
Canviem aquesta primera aigua, als 15 minuts. Rentem el bol (de vegades es queda la sal a baix del bol) i tornem a omplir d'aigua i posar-li el bacallà. El deixem tota la nit i al matí repetim l'operació (canvi d'aigua i rentat de bol). Com més vegades canviem el aigua, millor.
Pelem, rentem i tallem la patata en juliana, en trossos petits i fins.
És molt important que es faci així, si volem que el resultat s'assembli al Portuguès. Aquest és el procés més entretingut, si no tenim cap màquina que ens ajudi. Un cop tallada la salem i la fregim a foc fort. Reservem.
Talleu la ceba en juliana i sofregiu-la. A continuació afegim el bacallà en trossos petits. Quan estigui fregit (que les llenques quedin transparents) afegim les patates fregides i continuació els ous i la sal (si cal), remenant tot i procurant que quedi tot ben separat.

Font: http://kinycookies.blogspot.com

Referència recepta: 0233 Categoria: Aperitiu Temporada: Tot l’any Origen: Portugal




Comentaris

Entrades populars