AMANIDA DE VERDURES, PETXINES DE PELEGRÍ I BACALLÀ
Ingredients per a 4 persones:
3 cebes tendres
½ albergínia
1 pebrot vermell
1 tomàquet
8 petxines de
pelegrí
400 grams de
bacallà dessalat
Oli d'oliva
Sal
Pebre
Vinagre de xerès
Julivert picat
Elaboració:
Talleu en tires la ceba tendra i el pebrot. Sofregiu en una paella amb
un rajolí d'oli. Una vegada cuits, s'escorreu i esteneu en una font o plat
gran.
A sobre, poseu el bacallà en làmines i uns grills de tomàquet.
A part, talleu l'albergínia a rodanxes no gaire gruixudes i fregiu-les
en oli ben calent. Escorreu i col·loca-la al centre de l'amanida.
Trossegeu la petxines, salpebreu-les i saltegeu-les en una paella amb
una mica d'oli, empolvoreu amb julivert picat i aboqueu-lo sobre de l'amanida.
Finalment, s'amaneix tot amb sal, vinagre de xerès i oli d'oliva. Llest
per presentar a taula.
Font: 100 Menús de
temporada de Karlos Arguiñano
Referència
recepta: 0219 Categoria: 1er Plat Temporada:
Tot el any
Origen:
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada