AMANIDA DE VERDURES, PETXINES DE PELEGRÍ I BACALLÀ

Ingredients per a 4 persones:

3 cebes tendres
½ albergínia
1 pebrot vermell
1 tomàquet
8 petxines de pelegrí
400 grams de bacallà dessalat
Oli d'oliva
Sal
Pebre
Vinagre de xerès
Julivert picat

Elaboració:

Talleu en tires la ceba tendra i el pebrot. Sofregiu en una paella amb un rajolí d'oli. Una vegada cuits, s'escorreu i esteneu en una font o plat gran.
A sobre, poseu el bacallà en làmines i uns grills de tomàquet.
A part, talleu l'albergínia a rodanxes no gaire gruixudes i fregiu-les en oli ben calent. Escorreu i col·loca-la al centre de l'amanida.
Trossegeu la petxines, salpebreu-les i saltegeu-les en una paella amb una mica d'oli, empolvoreu amb julivert picat i aboqueu-lo sobre de l'amanida.
Finalment, s'amaneix tot amb sal, vinagre de xerès i oli d'oliva. Llest per presentar a taula.

Font: 100 Menús de temporada de Karlos Arguiñano

Referència recepta: 0219 Categoria: 1er Plat Temporada: Tot el any
Origen:  


Comentaris

Entrades populars