BACALLÀ AMB POMES VERDES I BOTIFARRA NEGRA
Ingredients per a 4 - 5 persones:
1 Kg de morro de
bacallà
3 pomes verdes
àcides
150 grams de
botifarra negra
½ manat d’anet
fresc
1 llimona
50 grams de sucre
Oli d’oliva
Sal
Pebre
Elaboració:
Confiteu el bacallà dessalat amb oli d’oliva a 80º C durant 10 minuts.
Peleu les pomes, talleu-les a làmines i escaldeu-les amb un almívar de
llimona. Reserveu-les.
Peleu i talleu a la brunesa la botifarra negra i salteu-la amb oli.
Escalfeu el bacallà en el mateix oli del confitat. Escorreu-lo bé.
En un plat trinxant, feu un llit de pomes laminades en cercle i deixeu
una vora neta de 4 cm.
Col·loqueu-hi a sobre un tall de bacallà i cobriu-ho amb la botifarra
negra. Espargiu-hi anet picat i poseu-hi un branquilló a sobre.
Font: La Riera
Referència
recepta: 0212 Categoria: 2on Plat Temporada:
Tot el any
Origen:
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada