BACALLÀ AMB POMES VERDES I BOTIFARRA NEGRA

Ingredients per a 4 - 5 persones:

1 Kg de morro de bacallà
3 pomes verdes àcides
150 grams de botifarra negra
½ manat d’anet fresc
1 llimona
50 grams de sucre
Oli d’oliva
Sal
Pebre

Elaboració:

Confiteu el bacallà dessalat amb oli d’oliva a 80º C durant 10 minuts.
Peleu les pomes, talleu-les a làmines i escaldeu-les amb un almívar de llimona. Reserveu-les.
Peleu i talleu a la brunesa la botifarra negra i salteu-la amb oli.
Escalfeu el bacallà en el mateix oli del confitat. Escorreu-lo bé.
En un plat trinxant, feu un llit de pomes laminades en cercle i deixeu una vora neta de 4 cm.
Col·loqueu-hi a sobre un tall de bacallà i cobriu-ho amb la botifarra negra. Espargiu-hi anet picat i poseu-hi un branquilló a sobre.

Font: La Riera

Referència recepta: 0212 Categoria: 2on Plat Temporada: Tot el any
Origen: 
 



Comentaris

Entrades populars