MANDONGUILLES D’ESPINACS AMB BACALLÀ

Ingredients per a 4 persones:


1 Kg d’espinacs (només les fulles)
½ Kg de morro de bacallà esqueixat
1 gra d’all ben picat
50 grams de panses
½ dl. d’oli d’oliva
3 ous batuts
150 grams d’avellanes torrades i picades
½ l. d’oli d’oliva
Farina per arrebossar
Pa ratllat per arrebossar

Elaboració:

Escaldem els espinacs, els traiem, els escorrem bé, els piquem amb el ganivet i els reservem. Posem una paella al foc amb el ½ dl. d’oli. Hi afegim l’all, les panses, els espinacs i el bacallà esqueixat. Ho deixem coure durant uns 5 minuts. Ho traiem i ho deixem refredar. Amb aquest preparat formen mandonguilles. A continuació, les passem per farina, l’ou, el pa ratllat i les avellanes. Posem l’oli en una paella al foc i, quan estigui calent, fregim les mandonguilles; les traiem i les escorrem. Les servim amb una guarnició segons el gust.

Font: La cuina de l’avellana de Joan Jofre Español

Referència recepta: 0221 Categoria: 2on Plat Temporada: Tot el any
Origen:  


Comentaris

Entrades populars