MANDONGUILLES D’ESPINACS AMB BACALLÀ
Ingredients per a 4 persones:
1 Kg d’espinacs
(només les fulles)
½ Kg de morro de
bacallà esqueixat
1 gra d’all ben
picat
50 grams de panses
½ dl. d’oli d’oliva
3 ous batuts
150 grams
d’avellanes torrades i picades
½ l. d’oli d’oliva
Farina per
arrebossar
Pa ratllat per
arrebossar
Elaboració:
Escaldem els espinacs, els traiem, els escorrem bé, els piquem amb el
ganivet i els reservem. Posem una paella al foc amb el ½ dl. d’oli. Hi afegim
l’all, les panses, els espinacs i el bacallà esqueixat. Ho deixem coure durant
uns 5 minuts. Ho traiem i ho deixem refredar. Amb aquest preparat formen
mandonguilles. A continuació, les passem per farina, l’ou, el pa ratllat i les
avellanes. Posem l’oli en una paella al foc i, quan estigui calent, fregim les
mandonguilles; les traiem i les escorrem. Les servim amb una guarnició segons
el gust.
Font: La cuina de
l’avellana de Joan Jofre Español
Referència
recepta: 0221 Categoria: 2on Plat Temporada:
Tot el any
Origen:
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada