ENTREPANS DE CARBASSÓ I BACALLÀ
Ingredients per 4 persones:
2 carbassons
300 grams de
bacallà dessalat
1 pebrot verd
½ pebrot vermell
1 ceba
Farina i ou batut
Oli
Sal
Salsa de tomàquet
Elaboració:
Tallar els carbassons en làmines fines al llarg. Assaonar i arrebossar
amb farina i ou batut. Fregeix en oli ben calent i reserva.
En una altra paella, amb un raig d'oli, ofegar el pebrot verd, el
vermell i la ceba, tot ben picat.
Retira la pell del bacallà i talla'l a daus. Quan la verdura estigui
ben cuita, afegeix el bacallà i deixa-ho fer uns 5 minuts.
En una font resistent al forn, col·loca una làmina de carbassó fregit,
al seu voltant posa part del sofregit amb bacallà i cobreix amb una altra
làmina de carbassó fregit. Així s’enforna, al forn, durant 3 minuts.
Serveix amb compte de no cremar-te amb la font.
Font: 100 Menús de
temporada de Karlos Arguiñano
Referència
recepta: 0231 Categoria: 2on Plat Temporada:
Tot any
Origen:
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada