ENTREPANS DE CARBASSÓ I BACALLÀ

Ingredients per 4 persones:

2 carbassons
300 grams de bacallà dessalat
1 pebrot verd
½ pebrot vermell
1 ceba
Farina i ou batut
Oli
Sal
Salsa de tomàquet







Elaboració:

Tallar els carbassons en làmines fines al llarg. Assaonar i arrebossar amb farina i ou batut. Fregeix en oli ben calent i reserva.
En una altra paella, amb un raig d'oli, ofegar el pebrot verd, el vermell i la ceba, tot ben picat.
Retira la pell del bacallà i talla'l a daus. Quan la verdura estigui ben cuita, afegeix el bacallà i deixa-ho fer uns 5 minuts.
En una font resistent al forn, col·loca una làmina de carbassó fregit, al seu voltant posa part del sofregit amb bacallà i cobreix amb una altra làmina de carbassó fregit. Així s’enforna, al forn, durant 3 minuts.
Serveix amb compte de no cremar-te amb la font.

Font: 100 Menús de temporada de Karlos Arguiñano

Referència recepta: 0231 Categoria: 2on Plat Temporada: Tot any
Origen: 

Comentaris

Entrades populars