TORRIJAS DE BACALLÀ

Ingredients per a 4 persones:

400 grams de bacallà
200 grams de tomàquet fregit
100 grams de pa
100 ml. de llet
1 ceba
½ pebrot verd
3 grans d'all
3 ous
1 pebrot de romesco
Oli
Sal

Elaboració:

Piquem la ceba, les dents d'all i el pebrot verd, ofeguem en una mica d'oli a foc suau durant 15 minuts.
Passat el temps afegim el tomàquet, i la carn del pebrot de romesco (que amb anterioritat vam posar en remull per hidratar i després rasca la carn que farem servi) i el bacallà esqueixat: fem coure durant 10 minuts més. Salpebrar.
Tallem el pa i remullem en la llet, batrem els ous i ho barregem amb el pa quan ja estigui ben remullat. Afegir-hi al bacallà, però quan perdi una mica de escalfo, perquè l'ou noms qualli.
Enfarinem una safata rectangular de forn, o com es va fer en la recepta recobrir-lo de paper sulfuritzat (paper de forn), abocar tota la barreja (ha de quedar una capa no gaire gruixuda), coure a forn mig fins que quedi quallat (uns 20 minuts aprox. ).
Desemmotlleu i partiu en quadrats. La torrada no te que ser molt gruixuda, però prou perquè pugui ser tallada i que no es trenqui en desemmotllar. Presentar amb cibulet picat.

Font: http://www.mis-recetas.org/ recepta de José Luis Oliveira Pereira

Referència recepta: 0163 Categoria: Aperitiu  Temporada: Tot l’any
Origen: 


Comentaris

  1. Mmmm!! Quina bona idea, Mª Teresa! M'han encantat aquestes torrijas! No coneixia el teu bloc, ja t'aniré seguint!

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars