PEBROTS VERDS FARCITS DE BRANDADA DE BACALLÀ

Ingredients 2 persones:

150 g de bacallà esqueixat
100 cc de crema de llet al 35% de matèria grassa
1 patata mitjana bullida o 50 grams de puré de patates deshidratat
6 pebrots verds mitjans
150 cl d'oli d'oliva refinat
2 grans d'all
2 ous
Oli de gira-sol

Elaboració:

Infusioneu l'oli amb els alls: fiqueu-los en un receptacle ceràmic o de vidre. Filmeu el recipient, feu uns foradets al film i poseu-lo al microones a 160 W de potència durant uns 15 minuts.
Cobriu el bacallà esqueixat amb la crema de llet necessària i arrenqueu a bullir-ho tot molt lentament.
Afegir-hi la patata o els floquets de puré deshidratat, i tritureu-ho tot en calent amb l’ajut d’una trituradora, munteu la base de bacallà amb l’oli com si es tractés d’una maionesa o d’un allioli.
Deixeu que es temperi i introduïu la brandada en una màniga pastissera. Refrigereu-ho.
Fregiu els pebrots sencers en oli de gira-sol i disposeu-los al damunt d’un paper absorbent.
Quan siguin freds, talleu la cua del pebrots. Agafeu cadascun del pebrots amb la mà com qui agafa un cucurutxo. Introduïu la boca de la màniga pastissera en el pebrot i ompliu-lo.
Tanqueu-lo per la boca mirant de no rebentar-lo.
Ara que té la consistència adequada, peleu-lo sense por de foradar-lo.
Escalfar-lo els pebrots farcits al microones i fer un ou ferrat d’acompanyament.

Font: Cuina X Solters d’ Ismael Prados 

Referència recepta: 0155 Categoria: 1er Plat Temporada: Tot l’any
Origen: 


Comentaris

Entrades populars