PEBROTS VERDS FARCITS DE BRANDADA DE BACALLÀ
150 g de bacallà
esqueixat
100 cc de crema de
llet al 35% de matèria grassa
1 patata mitjana
bullida o 50 grams de puré de patates deshidratat
6 pebrots verds
mitjans
150 cl d'oli d'oliva
refinat
2 grans d'all
2 ous
Oli de gira-sol
Elaboració:
Infusioneu l'oli
amb els alls: fiqueu-los en un receptacle ceràmic o de vidre. Filmeu el
recipient, feu uns foradets al film i poseu-lo al microones a 160 W de potència
durant uns 15 minuts.
Cobriu el bacallà esqueixat amb la crema de llet necessària i arrenqueu
a bullir-ho tot molt lentament.
Afegir-hi la patata o els floquets de puré deshidratat, i tritureu-ho
tot en calent amb l’ajut d’una trituradora, munteu la base de bacallà amb l’oli
com si es tractés d’una maionesa o d’un allioli.
Deixeu que es temperi i introduïu la brandada en una màniga pastissera.
Refrigereu-ho.
Fregiu els pebrots sencers en oli de gira-sol i disposeu-los al damunt
d’un paper absorbent.
Quan siguin freds, talleu la cua del pebrots. Agafeu cadascun del
pebrots amb la mà com qui agafa un cucurutxo. Introduïu la boca de la màniga
pastissera en el pebrot i ompliu-lo.
Tanqueu-lo per la boca mirant de no rebentar-lo.
Ara que té la consistència adequada, peleu-lo sense por de foradar-lo.
Escalfar-lo els pebrots farcits al microones i fer un ou ferrat
d’acompanyament.
Font: Cuina X Solters d’ Ismael Prados
Referència
recepta: 0155 Categoria: 1er Plat Temporada: Tot l’any
Origen:
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada