BACALLÀ CAN RIERA
800 grams de
bacallà
500 grams de
tomàquets madurs
150 grams de ceba
2 grans d'all
1 pebrot vermell
1 albergínia
100 grams de
pinyons
60 grams de panses
60 grams de farina
15 ml. de vi ranci
Oli
Sal
Pebre
Elaboració:
Dessaleu el bacallà amb molta aigua, amb la pell a sota. S’ha de
dessalar a poc a poc i no s’ha de canviar l’aigua fins a les 48 hores de
remull.
Un cop el bacallà estigui dessalat, enfarineu-lo i fregiu-lo amb molt
oli calent, amb la pell a sota. Reserveu-lo.
A part, feu un sofregit amb la ceba tallada a la brunesa ben fina. Quan
la ceba estigui ben sofregida (uns 25 minuts), afegiu-hi l’all pelat i picat,
el pebrot tallat a tires petites i l’albergínia tallada a daus.
Fregiu-ho uns 15 minuts més i afegiu-hi el tomàquet escaldat, pelat i
sense llavors. Deixeu-ho coure uns 10 minuts. Afegiu-hi el vi ranci i deixeu-ho
reduir.
Salteu el pinyons amb una mica d’oli i, quan comencin a torrar-se,
afegiu-hi les panses, i, per últim, el bacallà reservat. Deixeu-ho coure 5
minuts i rectifiqueu-ho de sal i pebre.
Font: Club de Cuines de
TV3
Referència
recepta: 0167 Categoria: 2on Plat Temporada: Tot l’any
Origen:
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada