BACALLÀ CAN RIERA

Ingredients  4 persones:

800 grams de bacallà
500 grams de tomàquets madurs
150 grams de ceba
2 grans d'all
1 pebrot vermell
1 albergínia
100 grams de pinyons
60 grams de panses
60 grams de farina
15 ml. de vi ranci
Oli
Sal
Pebre

Elaboració:

Dessaleu el bacallà amb molta aigua, amb la pell a sota. S’ha de dessalar a poc a poc i no s’ha de canviar l’aigua fins a les 48 hores de remull.

Un cop el bacallà estigui dessalat, enfarineu-lo i fregiu-lo amb molt oli calent, amb la pell a sota. Reserveu-lo.
A part, feu un sofregit amb la ceba tallada a la brunesa ben fina. Quan la ceba estigui ben sofregida (uns 25 minuts), afegiu-hi l’all pelat i picat, el pebrot tallat a tires petites i l’albergínia tallada a daus.
Fregiu-ho uns 15 minuts més i afegiu-hi el tomàquet escaldat, pelat i sense llavors. Deixeu-ho coure uns 10 minuts. Afegiu-hi el vi ranci i deixeu-ho reduir.
Salteu el pinyons amb una mica d’oli i, quan comencin a torrar-se, afegiu-hi les panses, i, per últim, el bacallà reservat. Deixeu-ho coure 5 minuts i rectifiqueu-ho de sal i pebre.

Font: Club de Cuines de TV3

Referència recepta: 0167 Categoria: 2on Plat  Temporada: Tot l’any
Origen: 
 

Comentaris

Entrades populars