"KEDGEREE" DE BACALLÀ
Ingredients per a 6 persones:
850 grams de
bacallà penca
200 grams d'arròs
3 ous cuits
1 fulla de llorer
Ingredients per
a la salsa beixamel
5 dl. de llet
40 grams de mantega
40 grams de farina
½ dl. de brou de la
cocció del bacallà
2 cullerades
soperes de curri
Sal
Pebre blanc acabat
de moldre
Nou moscada
Elaboració:
En una cassola amb aigua i el llorer escalfar el bacallà. Escórrer i
reservar una mica del brou de la cocció. Netejar el bacallà de pell i espines i
tallar-lo a làmines.
En una altra cassola elaborar la beixamel amb els ingredients
esmentats. Condimentar, passar la salsa per un colador fi i agregar-li el
curri.
Muntatge del plat
En una font fonda posar capes alternes d'arròs, bacallà i els ous cuits
tallats a làmines, intercalant capes de salsa. El plat ha d'acabar amb una capa
de salsa. Servir calents.
Font: Todo el Bacalao a su
alcance
Referència
recepta: 0173 Categoria: Plat únic Temporada:
Tot l’any
Origen:
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada