"KEDGEREE" DE BACALLÀ

Ingredients per a 6 persones:

850 grams de bacallà penca
200 grams d'arròs
3 ous cuits
1 fulla de llorer

Ingredients per a la salsa beixamel

5 dl. de llet
40 grams de mantega
40 grams de farina
½ dl. de brou de la cocció del bacallà
2 cullerades soperes de curri
Sal
Pebre blanc acabat de moldre
Nou moscada

Elaboració:

En una cassola amb aigua i el llorer escalfar el bacallà. Escórrer i reservar una mica del brou de la cocció. Netejar el bacallà de pell i espines i tallar-lo a làmines.
En una altra cassola elaborar la beixamel amb els ingredients esmentats. Condimentar, passar la salsa per un colador fi i agregar-li el curri.

Muntatge del plat

En una font fonda posar capes alternes d'arròs, bacallà i els ous cuits tallats a làmines, intercalant capes de salsa. El plat ha d'acabar amb una capa de salsa. Servir calents.

Font: Todo el Bacalao a su alcance

Referència recepta: 0173 Categoria: Plat únic Temporada: Tot l’any
Origen: 



Comentaris

Entrades populars