TORRADA CRUIXENT DE BACALLÀ AMB ESPINACS A LA CATALANA

Ingredients 4 persones:

8 llesques de pa de pagès
1 llom de bacallà de vora 900 grams
2 Kg. d’espinacs
100 grams de pinyons
150 grams de panses
4 grans d’all ben picats
1 dl. d’oli d’oliva

Per a la beixamel

½ l. de llet
75 grams de mantega
75 grams de farina
1 ceba ratllada
Nou moscada
Sal

Elaboració:

Agafeu aigua. Deixeu les panses i els pinyons en remull durant un parell d’hores.
Heu de rentar els espinacs. Bulliu-los durant uns quants minuts. Traieu-los, escorreu-los i deixeu-los refredar. A continuació, espremeu-los.
Poseu una paella al foc amb oli. Afegiu-hi l’all. Quan l’all estigui daurat, afegiu-hi els espinacs, les panses i els pinyons. Salteu-ho tot bé. Reserveu-ho després.
Poseu el bacallà al congelador durant un parell d’hores. Un cop estigui dur, cal que el tragueu i talleu a escalopes molt fines. Poseu-lo en una safata. Reserveu-lo al frigorífic.
Poseu un cassó al foc amb la mantega i la ceba. Deixeu-ho daurar tot. Afegiu-hi la farina. Remeneu-ho tot bé. Afegiu-hi la llet, la nou moscada i la sal. Deixeu-ho coure durant vora 15 minuts. Passeu-ho després per un colador xinès. Reserveu-ho tot.

Font: Torrades 365 receptes de pa torrat
  
Referència recepta: 0170 Categoria: Plat únic  Temporada: Tot l’any
Origen: 

Comentaris

Entrades populars