TORRADA CRUIXENT DE BACALLÀ AMB ESPINACS A LA CATALANA
Ingredients 4 persones:
8 llesques de pa de
pagès
1 llom de bacallà
de vora 900 grams
2 Kg. d’espinacs
100 grams de
pinyons
150 grams de panses
4 grans d’all ben
picats
1 dl. d’oli d’oliva
Per a la beixamel
½ l. de llet
75 grams de mantega
75 grams de farina
1 ceba ratllada
Nou moscada
Sal
Elaboració:
Agafeu aigua. Deixeu les panses i els pinyons en remull durant un
parell d’hores.
Heu de rentar els espinacs. Bulliu-los durant uns quants minuts.
Traieu-los, escorreu-los i deixeu-los refredar. A continuació, espremeu-los.
Poseu una paella al foc amb oli. Afegiu-hi l’all. Quan l’all estigui
daurat, afegiu-hi els espinacs, les panses i els pinyons. Salteu-ho tot bé.
Reserveu-ho després.
Poseu el bacallà al congelador durant un parell d’hores. Un cop estigui
dur, cal que el tragueu i talleu a escalopes molt fines. Poseu-lo en una
safata. Reserveu-lo al frigorífic.
Poseu un cassó al foc amb la mantega i la ceba. Deixeu-ho daurar tot.
Afegiu-hi la farina. Remeneu-ho tot bé. Afegiu-hi la llet, la nou moscada i la
sal. Deixeu-ho coure durant vora 15 minuts. Passeu-ho després per un colador
xinès. Reserveu-ho tot.
Font: Torrades 365
receptes de pa torrat
Referència
recepta: 0170 Categoria: Plat únic Temporada: Tot l’any
Origen:
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada