BACALLÀ AMB LLENTIES I CALAMARS

Ingredients per a 4 persones:

½ Kg. de bacallà fresc
80 grams de llenties
300 grams de calamars
2 alls
2 dl de vi blanc
Polpa de pebrot de romesco
Sal
Oli d'oliva verge extra

Elaboració:

Ofeguem l'all i la polpa de pebrot de romesco, li afegim el vi i deixem que s'evapori l'alcohol. Afegim les llenties, cobrim d'aigua i deixem coure a foc suau fins que estiguin tendres, aproximadament 45 minuts. Assaonem i reservem.
Traiem supremes de bacallà i buidem la meitat de la pell deixant sobrant part d'aquesta. Assaonem i emboliquem els lloms i formem cilindres que marquem a la paella al mateix temps que el calamars trossejat en porcions mitjanes. Els rostim a foc mitjà durant 4 minuts.
Servim les llenties en plat fons i servim amb el bacallà i la porció de calamars.

Font: http://www.mardenoruega.com

Referència recepta: 0160 Categoria: 1er Plat  Temporada: Tot l’any
Origen: 


Comentaris

Entrades populars