POTATGE DE BACALLÀ AMB COL I XORIÇO
Ingredients per a 6 persones:
¼ Kg. de bacallà
penca
1 ceba
1 dl. d'oli d'oliva
3 grans d'all
1 pebrot del morro
vermell
2 tomàquets
1 ½ a 2 cols d'olla
1 ½ a 2 l. de brou
de bullit andalús
6 xoriços de la
matança
Sal
Elaboració:
En una cassola amb oli ofegar la ceba, el pebrot i els alls, tot tallat
en brunoise, els tomàquets pelats i tallats de la mateixa manera. Deixar ofegar
el conjunt lentament.
Afegeix la col un cop neta i una mica trossejada i el bacallà
esqueixat; continuar ofegant fins que la col comenci a deixar anar el seu
líquid, moment en el qual aprofitarem per incorporar els xoriços i el brou de
bullit andalús. Deixar coure fins que quedi un dit de brou per sobre de la col,
comprovar el punt de sal.
Així aquest potatge ja queda llest per servir.
Font: Todo el bacalao a su alcance recepta de Sra. Nicolasa Expósito Olmo
Referència
recepta: 0157 Categoria: 1er Plat Temporada: Hivern
Origen: (Còrdova)
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada