POTATGE DE BACALLÀ AMB COL I XORIÇO

Ingredients per a 6 persones:

¼ Kg. de bacallà penca
1 ceba
1 dl. d'oli d'oliva
3 grans d'all
1 pebrot del morro vermell
2 tomàquets
1 ½ a 2 cols d'olla
1 ½ a 2 l. de brou de bullit andalús
6 xoriços de la matança
Sal

Elaboració:

En una cassola amb oli ofegar la ceba, el pebrot i els alls, tot tallat en brunoise, els tomàquets pelats i tallats de la mateixa manera. Deixar ofegar el conjunt lentament.
Afegeix la col un cop neta i una mica trossejada i el bacallà esqueixat; continuar ofegant fins que la col comenci a deixar anar el seu líquid, moment en el qual aprofitarem per incorporar els xoriços i el brou de bullit andalús. Deixar coure fins que quedi un dit de brou per sobre de la col, comprovar el punt de sal.
Així aquest potatge ja queda llest per servir.

Font: Todo el bacalao a su alcance  recepta de Sra. Nicolasa Expósito Olmo

Referència recepta: 0157 Categoria: 1er Plat  Temporada: Hivern
Origen:  (Còrdova)


Comentaris

Entrades populars