BACALLÀ GRATINAT A L’ESPANYOLA

Ingredients 4 persones:

400 grams de bacallà
400 grams de tomàquet
2 grans d’all
Julivert
Pa ratllat



Elaboració:

S’enfarina el bacallà, prèviament remullat, i es fregeix. El tomàquet fer puré es cou amb oli de fregir el bacallà, i s’hi afegeixen els alls i el julivert ben trinxats i un xic de pebre vermell dolç; s’hi tira una mica de sal i es deixa coure 8 minuts.
En una plàtera de servir que pugui anar al forn, o bé en una cassola de terrissa, s’hi posa el bacallà, s’hi aboca tota la salsa pel damunt, s’empolsa amb pa ratllat i es fica al forn a gratinar.
Es serveix calent.

Font: Cuinar és senzill de Montserrat Seguí

Referència recepta: 0171 Categoria: 2on Plat  Temporada: Tot l’any
Origen: 

Comentaris

Entrades populars