BACALLÀ GRATINAT A L’ESPANYOLA
400 grams de
bacallà
400 grams de
tomàquet
2 grans d’all
Julivert
Pa ratllat
Elaboració:
S’enfarina el bacallà, prèviament remullat, i es fregeix. El tomàquet
fer puré es cou amb oli de fregir el bacallà, i s’hi afegeixen els alls i el
julivert ben trinxats i un xic de pebre vermell dolç; s’hi tira una mica de sal
i es deixa coure 8 minuts.
En una plàtera de servir que pugui anar al forn, o bé en una cassola de
terrissa, s’hi posa el bacallà, s’hi aboca tota la salsa pel damunt, s’empolsa
amb pa ratllat i es fica al forn a gratinar.
Es serveix calent.
Font: Cuinar és senzill de
Montserrat Seguí
Referència
recepta: 0171 Categoria: 2on Plat Temporada: Tot l’any
Origen:
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada