CUA DE BACALLÀ CUITA A L'ESTIL HOLANDÈS (Gestoofde kabeljauwstaart)
1,3 Kg. de cua de
bacallà fresc
Pa ratllat
150 grams de
mantega
Fumet de peix
(opcional)
2 llimones
Sal
Elaboració:
Pesar les peces de bacallà, tallar-les obrin-les d'una banda i
traint-li l'espina. Rentar, assaonar lleugerament i posar-lo a una safata de
forn. Ruixar amb el suc d'una llimona i el fumet o, si no, amb aigua. Repartir
la mantega per sobre del bacallà i cuinar al forn moderat durant una mitja hora.
Ruixant-les de tant en tant amb el suc.
Escampar-hi el pa ratllat; posar-li algunes rodanxes de llimona i
continuar cuinant fins que el peix adquireixi un color daurat. Així ja queda
llest per servir.
Als holandesos els agrada cuinar el final de la cua de bacallà gran
preparat tal com acabem d'explicar, el serveixen amb guarnició de patates
cuites i pastanagues petites.
Font: Todo el Bacalao a su
alcance
Referència
recepta: 0174 Categoria: Plat únic Temporada:
Tot l’any
Origen:
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada