CUA DE BACALLÀ CUITA A L'ESTIL HOLANDÈS (Gestoofde kabeljauwstaart)

Ingredients  6 persones:

1,3 Kg. de cua de bacallà fresc
Pa ratllat
150 grams de mantega
Fumet de peix (opcional)
2 llimones
Sal



Elaboració:

Pesar les peces de bacallà, tallar-les obrin-les d'una banda i traint-li l'espina. Rentar, assaonar lleugerament i posar-lo a una safata de forn. Ruixar amb el suc d'una llimona i el fumet o, si no, amb aigua. Repartir la mantega per sobre del bacallà i cuinar al forn moderat durant una mitja hora. Ruixant-les de tant en tant amb el suc.
Escampar-hi el pa ratllat; posar-li algunes rodanxes de llimona i continuar cuinant fins que el peix adquireixi un color daurat. Així ja queda llest per servir.

Als holandesos els agrada cuinar el final de la cua de bacallà gran preparat tal com acabem d'explicar, el serveixen amb guarnició de patates cuites i pastanagues petites.

Font: Todo el Bacalao a su alcance

Referència recepta: 0174 Categoria: Plat únic Temporada: Tot l’any
Origen: 

Comentaris

Entrades populars