BACALLÀ A LA JARDINERA

Ingredients 4 persones:

400 grams de bacallà
400 grams de pèsols o 150 grams de mongetes tendres fines
1 pebrot vermell
2 o 3 pastanagues
1 ou
50 grams d’olives negres
400 grams de patates
Julivert
¼ de litre de salsa maionesa


Elaboració:

Es posa el bacallà, prèviament remullat, sense pell ni espines possibles ( però el trossos sencers), en una cassola o cassó. Es cobreix am aigua freda, es cou fin que arrenqui el bull i es treu; es deixa tapat 20 minuts.
Es couen les patates i les pastanagues, tallades a rodanxes. Els pèsols o mongetes es couen amb aigua bullent i, un cop cuit, es refresquen. Feu un ou dur. Prepareu la salsa maionesa.

Presentació 

Es posa el bacallà, prèviament remullat, sense pell ni espines possibles ( però el trossos sencers), en una cassola o cassó. Es cobreix am aigua freda, es cou fin que arrenqui el bull i es treu; es deixa tapat 20 minuts.
Es couen les patates i les pastanagues, tallades a rodanxes. Els pèsols o mongetes es couen amb aigua bullent i, un cop cuit, es refresquen. Feu un ou dur. Prepareu la salsa maionesa.

Font: Cuinar és senzill de Montserrat Seguí de Queralt

Referència recepta: 0176 Categoria: 1er Plat Temporada: Tot l’any
Origen: 




Comentaris

Entrades populars