BACALLÀ A LA JARDINERA
400 grams de
bacallà
400 grams de pèsols
o 150 grams de mongetes tendres fines
1 pebrot vermell
2 o 3 pastanagues
1 ou
50 grams d’olives
negres
400 grams de
patates
Julivert
¼ de litre de salsa
maionesa
Elaboració:
Es posa el bacallà, prèviament remullat, sense pell ni espines
possibles ( però el trossos sencers), en una cassola o cassó. Es cobreix am
aigua freda, es cou fin que arrenqui el bull i es treu; es deixa tapat 20
minuts.
Es couen les patates i les pastanagues, tallades a rodanxes. Els pèsols
o mongetes es couen amb aigua bullent i, un cop cuit, es refresquen. Feu un ou
dur. Prepareu la salsa maionesa.
Presentació
Es posa el bacallà, prèviament remullat, sense pell ni espines
possibles ( però el trossos sencers), en una cassola o cassó. Es cobreix am
aigua freda, es cou fin que arrenqui el bull i es treu; es deixa tapat 20
minuts.
Es couen les patates i les pastanagues, tallades a rodanxes. Els pèsols
o mongetes es couen amb aigua bullent i, un cop cuit, es refresquen. Feu un ou
dur. Prepareu la salsa maionesa.
Font: Cuinar és senzill de
Montserrat Seguí de Queralt
Referència
recepta: 0176 Categoria: 1er Plat Temporada:
Tot l’any
Origen:
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada