AMANIDA DE BACALLÀ AMB FAVES
350 grams de
bacallà penca sec
½ Kg. de faves
"baby"
4 ous cuits
3 tomàquets
d'amanida
12 fulles de menta
fresca
1 rajolí de vinagre
de vi
1 dl. d'oli d'oliva
de baixa acidesa
1 cullerada de cafè
de mostassa de estragó
Sal
Pebre blanc acabat
de moldre
Elaboració:
Elaboració:
Remullar el bacallà seguint l'explicació donada en l'esqueixada
En una cassola amb aigua i sal coure les faves per espai de pocs
minuts. Escórrer i refrescar lleugerament si es desitja que mantinguin el seu
color verd. Passar-les a un bol gran.
Pelar i netejar els tomàquets de les seves llavors. Tallar-los a dauets
petits, i les fulles de menta, en juliana. Afegir tot al bol i afegir l'oli, el
vinagre, la mostassa, la sal, el pebre i el bacallà, el qual s'haurà escorregut
molt bé.
Deixar macerar uns minuts i servir, decorant els plats per sobre i als
costats amb els ous tallats a quarts, així com amb els tomàquets.
Font: Todo el bacalao a su alcance
Referència
recepta: 0156 Categoria: 1er Plat Temporada: Hivern
Origen:
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada