AMANIDA DE BACALLÀ AMB FAVES

Ingredients 6 persones:

350 grams de bacallà penca sec
½ Kg. de faves "baby"
4 ous cuits
3 tomàquets d'amanida
12 fulles de menta fresca
1 rajolí de vinagre de vi
1 dl. d'oli d'oliva de baixa acidesa
1 cullerada de cafè de mostassa de estragó
Sal
Pebre blanc acabat de moldre


Elaboració:

Remullar el bacallà seguint l'explicació donada en l'esqueixada
En una cassola amb aigua i sal coure les faves per espai de pocs minuts. Escórrer i refrescar lleugerament si es desitja que mantinguin el seu color verd. Passar-les a un bol gran.
Pelar i netejar els tomàquets de les seves llavors. Tallar-los a dauets petits, i les fulles de menta, en juliana. Afegir tot al bol i afegir l'oli, el vinagre, la mostassa, la sal, el pebre i el bacallà, el qual s'haurà escorregut molt bé.
Deixar macerar uns minuts i servir, decorant els plats per sobre i als costats amb els ous tallats a quarts, així com amb els tomàquets.

Font: Todo el bacalao a su alcance 

Referència recepta: 0156 Categoria: 1er Plat  Temporada: Hivern
Origen: 

Comentaris

Entrades populars