PATATES FARCIDES DE BACALLÀ

Ingredients  4 persones:

8 patates mitjanes
500 grams de bacallà prèviament dessalat i sense espines
La polpa de 4 tomàquets madurs
10 olives negres
2 ous durs
Oli d'oliva verge
Unes gotes de vinagre
Julivert



Elaboració:

Es bullen les patates amb la seva pell en abundant aigua salada, una vegada cuites, es deixen refredar, es pela i es procedeix a buidar mitjançant la utilització d'una cullera molt petita i procurant deixar la suficient polpa perquè no es trenquin.
A part es tritura el bacallà conjuntament amb la carn de les olives negres, la polpa dels tomàquets i els ous durs, fins a obtindré una pasta de textura gruixuda. Es lliga lleument amb una mica d'oli i s'omple amb la mateixa les patates.
Es prepara una vinagreta, triturant en la mateixa julivert amb generositat. Amb aquesta vinagreta es cobreixen les patates, moments abans de servir-les.


Referència recepta: 0159 Categoria: 1er Plat  Temporada: Tot l’any
Origen: 

Comentaris

Entrades populars