PATATES FARCIDES DE BACALLÀ
8 patates mitjanes
500 grams de
bacallà prèviament dessalat i sense espines
La polpa de 4
tomàquets madurs
10 olives negres
2 ous durs
Oli d'oliva verge
Unes gotes de
vinagre
Julivert
Elaboració:
Es bullen les patates amb la seva pell en abundant aigua salada, una
vegada cuites, es deixen refredar, es pela i es procedeix a buidar mitjançant
la utilització d'una cullera molt petita i procurant deixar la suficient polpa
perquè no es trenquin.
A part es tritura el bacallà conjuntament amb la carn de les olives
negres, la polpa dels tomàquets i els ous durs, fins a obtindré una pasta de
textura gruixuda. Es lliga lleument amb una mica d'oli i s'omple amb la mateixa
les patates.
Es prepara una vinagreta, triturant en la mateixa julivert amb
generositat. Amb aquesta vinagreta es cobreixen les patates, moments abans de
servir-les.
Referència
recepta: 0159 Categoria: 1er Plat Temporada: Tot l’any
Origen:
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada