PAPANDUAS (MÀLAGA)

Ingredients per a 6 persones:

750 grams de bacallà penca
750 grams de farina
1 cullerada sopera plena de llevat en pols
1 cullerada de julivert picat
2 dents petites d'all
¾ l. d'aigua
Oli per fregir
Uns brins de safrà

Elaboració:

Escórrer el bacallà i esmicolar bé, posar-ho en una cassola amb el julivert i els alls, picats en brunoise. Afegir l'aigua freda i posar la cassola al foc, deixant-lo escalfar. Guardar el brou de la cocció.
A la mateixa cassola posar el llevat, una mica de brou reservat i el safrà prèviament picat al morter; afegir a poc a poc la farina, remenant bé amb una cullera o espàtula de fusta fins a fer una massa espessa. Deixar-lo reposar tapat amb un drap blanc humit.
Posar una paella tipus parisienne al foc amb l'oli calent, a la temperatura de fregit. Amb una cullera sopera prendre porcions de la massa i anar fregint fins que estiguin daurades per els dues parts.
Servir calents.

Font: Todo el bacalao a su alcance recepta típica de Villanueva del Trabuco

Referència recepta: 0154 Categoria: 2on Plat  Temporada: Tot l’any
Origen: 



Comentaris

Entrades populars