PAPANDUAS (MÀLAGA)
Ingredients per a 6 persones:
750 grams de
bacallà penca
750 grams de farina
1 cullerada sopera
plena de llevat en pols
1 cullerada de
julivert picat
2 dents petites
d'all
¾ l. d'aigua
Oli per fregir
Uns brins de safrà
Elaboració:
Escórrer el bacallà i esmicolar bé, posar-ho en una cassola amb el
julivert i els alls, picats en brunoise. Afegir l'aigua freda i posar la
cassola al foc, deixant-lo escalfar. Guardar el brou de la cocció.
A la mateixa cassola posar el llevat, una mica de brou reservat i el
safrà prèviament picat al morter; afegir a poc a poc la farina, remenant bé amb
una cullera o espàtula de fusta fins a fer una massa espessa. Deixar-lo reposar
tapat amb un drap blanc humit.
Posar una paella tipus parisienne al foc amb l'oli calent, a la
temperatura de fregit. Amb una cullera sopera prendre porcions de la massa i
anar fregint fins que estiguin daurades per els dues parts.
Servir calents.
Font: Todo el bacalao a su alcance recepta típica de
Villanueva del Trabuco
Referència
recepta: 0154 Categoria: 2on Plat Temporada: Tot l’any
Origen:
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada